Kurs Kelnerski "Wait Staff Level"
Wait Staff Level - Poziom pierwszy, to wiedza podstawowa przeznaczona dla osób bezpośrednio związanych z obsługą gości w restauracji czyli dla załogi kelnerskiej. Kładziemy główny nacisk na tematy związane z etyką zawodu oraz psychologią pracy z gośćmi. Poruszamy tematy związane z dyscypliną serwisu, higieny, wypowiedzi, zachowania w nietypowych sytuacjach i wiele innych. Pokazujemy prawidłowy „mise en place”, etapy pracy przy stole oraz techniki serwowania. Uczymy technik noszenia talerzy, serwowania „szkła” oraz sprzątania ze stołu. Zapoznajemy z profesjonalnym przygotowaniem miejsca pracy Barmana, etyką i aktywną postawą oraz uczymy podstaw serwisu wina i wiedzy sommelierskiej. Kurs intensywny, z ćwiczeniami, 12-14 godzin. Koszt kursu PLN 450 od osoby.
Terminarz szkolenia
- Termin do ustalenia - Cała Polska
Informacje podstawowe

- Organizator: RDF Wine&English
- Rodzaj szkolenia: Otwarte
Cena: 450 zł Netto
Dane kontaktowe
Osoba kontaktowa: Adam Czarkowski